Despre noi

Casa de Trading a Fermierilor este o companie specializată în servicii de agribusiness, de la consultanța în comerțul cu cereale, la realizarea de analize asupra factorilor care determină piața în agricultură.

În comerțul cu cereale, există multe reglementări și proceduri care trebuiesc cunoscute și urmărite, la care se adaugă condițiile contractuale, logistice și de depozitare. Perioada de contractare este momentul în care fermierii cuantifică munca unui an, astfel că valorificarea eficientă a producției devine esențială pentru bunul mers al afacerilor agricole.

Pentru analizele noastre, folosim instrumente avansate de lucru și urmărim evoluția prețurilor cerealelor pe cele mai importante burse. Realizăm rapoarte și analize detaliate pentru piața națională și internațională, în funcție de nevoia fiecărui fermier. Punem la dispoziția fermierilor un portofoliu extins de opțiuni de desfacere și îi asistăm pe durata întregului proces de contractare și execuție. Invităm fermierii să apeleze cu încredere la serviciile noastre de consultanță pentru a putea lua cele mai bune decizii.

Misiunea noastră

Într-o industrie volatilă precum agribusinessul, credem că timpul si informația sunt factorii care fac diferența în valorificara recoltei. De aceea, oferim consultanță specializată și analize în timp real pentru ca dvs., fermierii, să luați cele mai bune decizii pentru cuantificarea muncii unui an.

Ce oferim?

Partenerii noștri

Firme partenere

Ferme partenere

Despre Cezar Gheorghe

Cezar Gheorghe este fondatorul Casei de Trading a Fermierilor și Consultant Senior în cadrul Clubului Fermierilor Români. Este un profesionist cu experiență de peste 20 ani, care a ocupat funcții de Director General, Director Comercial, Manager de Vânzări și Achiziții în companii publice și private. Deține o experiență vastă în construirea, transformarea și conducerea companiilor, împreună cu istoricul dovedit al creșterii rezultatelor și transformării situațiilor dificile în oportunități.

Cu o largă arie de expertiză de la comerț cu cereale și semințe oleaginoase, la dezvoltarea bugetului, negocieri contractuale, reorganizare corporativă, gestionarea operațiunilor și a profiturilor sau formularea si execuția strategiei, crearea unor modele de business și sisteme de management al riscului, Cezar Gheorghe deține cunoștințe solide de business, pe care le-a pus în practică de-a lungul carierei sale.

A absolvit Relații Internaționale și Studii Europene și și-a continuat formarea profesională prin participarea la training-uri, conferințe și centre de testare atât în Europa, cât și în Statele Unite.